بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: عطیه بهلولی


موارد یافت شده: 12

1 - اثر افزودن پیه به جیرههای حاوی ذرت و جو بر عملکرد، فراسنجههای خونی و بیان ژن GLUT4 ماهیچه برههای ماده بلوچی (چکیده)
2 - اثر تزریق شیردانی منابع مختلف کربوهیدراتی و چربی بر توازن نیتروژن گوسفندان نر بلوچی (چکیده)
3 - اثر تزریق داخل شیردانی منابع گلوکوژنیک و لیپوژنیک بر تست تحمل گلوکز گوسفندان (چکیده)
4 - تأثیر افزودن سیلاژ ذرت بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیزیکی و تولید گاز سیلاژ یونجه (چکیده)
5 - اثر افزودن سطوح مختلف ساکارز بر ترکیب شیمیایی، خصوصیات فیسیکی و تولید گاز سیلاش یونجه (چکیده)
6 - اندازه گیری ترکیب شیمیایی و قابلیت هضم آزمایشگاهی محصولات فرعی ارقام مختلف پسته (چکیده)
7 - ترکیب شیمیایی و مقدار ناپدید شدن شکمبه ای اجزای مختلف محصولات فرعی پسته (چکیده)
8 - Pistachio hull tannin affected digestibility of soybean meal and alfalfs during in vitro digestion (چکیده)
9 - The chemical composition, in vitro and in situ digestibility of whol crop canula silage mixed with different by-products (چکیده)
10 - The chemical composition and in vitro digestibility of pistachio by-product (چکیده)
11 - The chemical composition and ruminal disapearance of pistachio by-product (چکیده)
12 - اثر مصرف فرآورده فرعی پسته بر قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی، فعالیت نشخوار و عملکرد گاوهای هلشتاین در اوایل شیردهی (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر